Language partners Eureverse Eureverse


Language
Partners

Wat doen wij

The Dutch are a nation of undertakers.

(voormalig minister-president Joop den Uyl)

Vertalen is niet simpelweg het omzetten van woorden. Als dat zo was zouden we aan Google Translate genoeg hebben. Een goede vertaling is afhankelijk van diverse factoren, zoals een goede beheersing van bron- en doeltaal, affiniteit met het onderwerp, research en een goed besef voor welke doelgroep de vertaling bedoeld is. Vertalen is specialistisch werk.

Eureverse verzorgt vertaalwerk uit en naar alle Europese talen. Voor een overzicht van alle talen die wij aanbieden, klik hier.

Voor ieder vakgebied werken wij samen met specialisten, omdat een juridische vertaling nu eenmaal anders is dan een technische, en een medische vertaling om ander jargon vraagt dan een marketingtekst.

Als u een vertaling nodig heeft, zal dat meestal een 'gewone' vertaling zijn. Maar soms kan het zijn dat de vertaling beëdigd moet worden en/of voorzien van een apostille. Uiteraard kunt u ook hiervoor bij ons terecht! Kijk bij de veel gestelde vragen als u wilt weten wat een beëdigde vertaling of een apostille is, en wanneer u deze nodig heeft.

 

 

Redactie / revisie / correctie

Wij vertalen niet alleen uit en naar vreemde talen, maar ook van het Nederlands naar het Nederlands. Om ervoor te zorgen dat uw tekst de juiste steil heeft en korrekt gespeld word…

Zag u de fouten in de vorige zin? Er had moeten staan: 'Om ervoor te zorgen dat uw tekst de juiste stijl heeft en correct gespeld wordt.'

Niet iedereen is even goed op de hoogte van de vele regels en uitzonderingen van de Nederlandse taal. En dat hoeft ook niet. Daar zijn wij voor! Wij zorgen ervoor dat bij al uw teksten de puntjes op de i worden gezet, en dat ook de foutjes eruit worden gehaald die de spellingscontrole niet ziet. Het zou ten slotte (of was het nu 'tenslotte'?) jammer zijn als uw fraaie website, reclame-uiting, handelsvoorwaarden of uw met zorg gemaakte gebruiksaanwijzing ontsierd wordt door storende taalfouten.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan.