Language partners Eureverse Eureverse


Language
Partners

Wie zijn wij

Eureverse vertaalbureau bestaat sinds 1996 en heette tot eind 2014 Reversie Vertaalbureau. Toen de vennoten van Reversie eind 2014 hun samenwerking beëindigden en Guido Honings-Pasman het bedrijf voortzette, vond hij het tijd om het bedrijf in een nieuw jasje te steken. Eureverse was geboren! Eureverse levert vertalingen Engels-Nederlands, Duits-Nederlands en Nederlands-Duits.

Of het nu om een contract, correspondentie, een gebruiksaanwijzing, een brochure of iets anders gaat: Eureverse zorgt voor een perfecte vertaling. Daarnaast verzorgt Eureverse de redactie en revisie van Nederlandse teksten. Eureverse is gevestigd in Velp aan de Alexanderstraat 13. Kom gerust eens langs, u bent van harte welkom!

Over de eigenaar

Guido Honings-Pasman heeft Duitse taal- en letterkunde gestudeerd aan de universiteit van Nijmegen en aan de universiteit van Regensburg in Duitsland. Tijdens zijn studie ging zijn interesse voornamelijk uit naar taalkunde en vertalen. In de laatste fase van zijn studie volgde hij de specialisatie vertalen met als eerste taal Duits en als tweede taal Engels.

Na zijn studie werkte hij een jaar bij een vertaalbureau in Heidelberg, waar hij de fijne kneepjes van het vak leerde.

 

Sinds 1997 werkt Guido als zelfstandig vertaler, aanvankelijk als freelancer onder de naam Honings Vertaaldiensten, sinds 2008 als vennoot en mede-eigenaar van Reversie Vertaalbureau, en sinds januari 2015 als directeur/eigenaar van Eureverse.

Guido is vertaler Duits en Engels, en is specialist op het gebied van medische en technische vertalingen.